ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁS ÉS FELADATOK - Üdvözöljük Önt a ProKálló-Sec Kft. honlapján

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 
SZABÁLYOZÁS, FELADATOK_________________________________________________________________________________________

EGYÜTTMŰKÖDÉS
Hatósági bejárás ProKálló-Sec Kft
Bocskai István Emlékverseny Box ProKálló-Sec Kft
Campus Fesztivál ProKálló-Sec Kft
Koncertek ProKálló-Sec Kft
 


Általános szabályozás és feladatok:A rendészeti és biztonsági szolgálatot ellátó munkatárs az arra kijelölt rendészeti megbízott irányítása mellett végzi munkáját.

Munkatársaink a meghatározott helyen 12 illetve 24 órás szolgálatot látnak el váltásos rendszerben (vagy a megbízó igénye alapján)

Végzik a szükséges be és kiléptetéseket, a személy és járműforgalom ellenőrzését.

A szolgálatot ellátók feladata a munkaköri leírásban rögzítettek szerint a megbízó elvárásainak megfelelően kerülnek meghatározásra a szükséges okmányok egyidejű felfektetésével és vezetési kötelezettségével együtt.

Cégünk a Generali-Providencia Zrt-nél terjeszti ki biztosítási formáját, hogy az esetleges káresemény bekövetkezésekor szerződés szerint rendeződjön az esemény.

Próbaidő 60 nap, s a próbaidő letelte után a további munkakapcsolat során a felmondási idő 30 nap. (illetve ez módosulhat megegyezés alapján)

A megbízó a vállalkozási díjat számla ellenében a számla benyújtásával egyidejűleg készpénzben fizeti vagy havonta a számla elfogadásától számított 8 napon belül a vállalkozó számlájára utalja. (a számlaszám megjelölésére a megegyezés után kerül sor.) Fizetési késedelem esetén az érvényes kormányrendeletben meghatározott késedelmi kamat számítható fel.

A megbízási tevékenység a szerződési időponttól veszi kezdetét.


A ProKálló-Sec Kft garanciát vállal arra, hogy megbízatását kedvező áron, legjobb szakmai tudás és hozzáértés mellett magas színvonalon látja el.
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz