TAKARÍTÁSI MUNKÁLATOK, KERTGONDOZÁS - kallosec.hu

ProKálló-Sec
Garantáljuk a biztonságot, minden élethelyzetben!
Tartalomhoz ugrás
P R O K Á L L Ó - S E C
S E C U R I T Y  C O M P A N Y

TAKARÍTÁSI MUNKÁLATOK, KERTGONDOZÁS

Területek, épületek, telephelyek teljes körű takarítása, területek rendezése, állagmegóvási feladatok, üzemeltetések ellátása. A takarítás bár nem tűnik egyértelműen annak, mégis szervesen összefügg a biztonsági tevékenységgel, nem véletlenül engedélyezi a hatóság a vagyonvédelem mellett folytatható tevékenységi körként, ugyanis az épületek, irodák, magánlakások, üzemek stb. takarítása legalább olyan bizalmi jellegű tevékenység, mint az őrzésvédelem.
Vállalunk cégeknek, társasházaknak, magánszemélyeknek teljeskörű kertészeti munkákat. fűnyirás, fűszellőztetés, parlagfűírtás, gépi fűkaszálás, park és kertgondozás, sövény nyírás, zöld hulladék elszállítás, metszés, permetezés, bozotírtás, favágás, fakivágás elszállítással is.
A takarítás legtöbbször olyan időpontban zajlik, amikor az nem zavarja a szokásos napi tevékenységet, ügyfélforgalmat, családi életet, tehát a megbízó részéről hiányzik a közvetlen ellenőrzés lehetősége. Mivel a takarítószemélyzet olyan helyekre is be kell, hogy jusson ahová egyébként korlátozott a bejárás, ezért a takarítás szakmai követelményeinek betartása mellett legalább annyira fontos a megfelelő erkölcsi és etikai tartással rendelkező megbízható, leinformált munkaerő alkalmazása. A takarító személyzet gyakorlati képzésen vesz részt, a takarítás-technológiáról és a különböző vegyszerek használatáról, szakszerű vizsgát tesz. Irodák, lakóterek, takarítása, nagytakarítása átadás előtti takarítása. A napi takarításhoz tartozik a helyiségek felseprése, felmosása, szőnyegburkolatok esetén porszívózása, bútorok, berendezési tárgyak portalanítása, mosdók, vizes blokkok fertőtlenítése, kéztörlők, tisztító és fertőtlenítőszerek utántöltése, szeméttárolók ürítése. A nagytakarítás rendszerint havonta, negyedévente kiegészíti a napi takarítás alkalmával kevésbé érintett területeket úgy, mint a függönyök mosása, ablakfelületek, ajtók, ajtó tokok tisztítása. Az épületek környezetének tisztasága legalább annyira fontos, mint az épületek belső tisztasága (járdák, utak, parkolók, pihenőparkok, szabadidős és sportterületek).

Az ÉCOSI termékeit használjuk, mert gazdaságosak, környezetbarát, környezetkímélő!

Kertgondozás:
Vállalunk cégeknek, társasházaknak, magánszemélyeknek teljeskörű kertészeti munkákat. Fűnyirás, fűszellőztetés, parlagfűírtás, gépi fűkaszálás, park és kertgondozás, sövény nyírás, zöld hulladék elszállítás, metszés, permetezés, bozotírtás, favágás, fakivágás elszállítással is.
P R O K Á L L Ó - S E C
TELEFON: +36 52 955 212 / +36 30 515 8092 / E-mail: info@kallosec.hu
S E C U R I T Y C O M P A N Y
Vissza a tartalomhoz